En særlig tak – udvalgte personer fra min ”wall of happiness”

Igennem min tid som iværksætter har nogle personer gjort en masse for at hjælpe mig med at blive den geniale iværksætter. Dem vil jeg gerne takke af hjertet! Måske de også kan hjælpe dig på vej til din iværksættersucces?

Manden med pengene og iværksætter som jeg selv

Keld Jensen er en mand af karakter, som jeg stiftede bekendtskab med i forbindelse med min første kunde, der var hans kone. Efter at jeg havde leveret en webside langt over forventning og serviceniveau, ville Keld gerne introduceres for mig. På det tidspunkt anede jeg ikke, at Keld og jeg ti år efter ville stifte virksomheden SlideShop.com sammen og i øvrigt ville blive tætte forretningspartnere. Han har været en stor økonomisk løftestang for mig, men ikke fordi jeg spurgte om hans penge, men fordi jeg arbejdede røven ud af bukserne igennem ti år. Og holdt mit ord hver gang. Se mere på www.keldjensen.dk

Manden med idéer & super konceptforståelse

Denis Lewinsky er manden, som jeg tilsvarende har dyb respekt for. Jeg mødte ham for seks år siden, da han på det tidspunkt sad som bestyrelsesformand hos en af mine websidekunder. Han var møgirriterende, fordi han tvivlede på, at min virksomhed kunne levere et avanceret it-system (kunden har jeg stadig). Jeg beviste mit værd, og umiddelbart efter stiftede jeg virksomheden Addealing.com sammen med ham.
Se hans seneste virksomhed på www.dansktandforsikring.dk

Manden med styr på økonomien

Søren Weiskopf Kruse er manden, som har hjulpet mig med det økonomiske overblik og et høj engagement i alle mine virksomheder. Han arbejder som økonomichef i Kongehuset og er Head of Advisory Board i to af mine virksomheder. Derudover er han min far.

Manden med styr på programmeringen

Sebastian Seilund er en mand, som jeg har dyb respekt for, og som er den mest unikke og kompetente programmør, jeg kender. Han har den unikke kombination, som de færreste programmører har: at kunne forstå os ”almindelige mennesker,” men samtidig være ekspert i den matematiske kodedel. Jeg har kendt ham igennem otte år, og han er min nære medejer af Billy’s Billing. Samtidig flyttede han med mig til Silicon Valley i januar 2012! Ham kan du møde på www.billysbilling.dk under ledelsen.

Manden med styr på marketing

Tobias Schelle er manden, som skyder penge ud af numsen, hvis man ellers lader ham sidde lidt for sig selv. Han er online-eksperten nr. 1 og er ejer af 24Slides.com. Ham kan du møde på www.24slides.com

Illustrationer – Morten Fogde Christensen

Jeg har arbejdet sammen med et utal af designere, men Morten bliver den bedste. Ikke alene kan han tegne ting på en unik måde med et personligt strejf. Han forstår også den konceptuelle del af sit arbejde. Han har tegnet Bonbon-poser og vores letgenkendelige frontfigur til Billy’s Billing. Han er hvad jeg vil kalde noget af en geni-streg! Stor respekt til ham. Ham kan du læse mere om på www.mortenfc.dk

En sidste tak går til Amino og deres brugere

De har fra begyndelsen bakket op omkring Billy’s Billing og har gjort en kæmpe forskel. Ikke mindst har brugerne været flinke til at komme med inspiration til, hvilke områder der var vigtige at få med i bogen. En særlig tak til Thomas Frost, Mikael Christiansen og Christina Elgaard for deres svar på, hvad der var deres største udfordring, da de startede virksomhed.

Der er mange andre, som har hjulpet mig igennem tiden, eller som jeg gør brug af til dagligt. Også en stor tak til alle jer!
Læs i øvrigt mere om dem, jeg arbejder sammen med, på min blog www.tokekruse.com

Læst af mere end
5.000 iværksættere

og omtalt i

Media partnere
300,-
ex. moms
Køb nu!
Download straks efter køb
Share

Den geniale iværksætter er bl.a. distribueret via:

Media partnere
Toke Kruse fortæller om sin bog, Den geniale iværksætter

Derfor skal du læse bogen

Bogen er spækket med værdifulde råd og tips i form af en komprimeret guide inden for iværksætteri og regnskab . Serieiværksætteren Toke Kruse videregiver sine mere end 10 års erfaring, sådan så du kan undgå de typiske faldgruber. Bogen er målrettet til andre iværksættere, som ikke nødvendigvis er regnskabsgenier eller har drevet virksomhed før.

Få et gratis uddrag af bogen

Bogen er rigt illustreret og delt op i kapitler, så du på en uge bliver introduceret til bogføring, regnskab, iværksætteri og ikke mindst et komplet bonuskapitel. Få smagsprøver på de værdifulde råd og tips, så du bliver en bedre iværksætter.

Den geniale iværksætter af Toke kruse

Priser

Gratis uddrag (PDF)
50 sider
Gratis e-bog
Omfattende uddrag
Download straks
Free valuable expertise!

Yes, please sign me up for Toke Kruse's weekly entrepreneur expertise by email and a special offer for Billy's Billing. It won't cost you anything, and you can unsubscribe easily!

Digital (PDF)
162 sider
Komplet e-bog
Bonuskapitel
Bedst til prisen
300,-
Ekskl. moms

Læst af mere end 5000 iværksættere

Charlotte Lotus Sommer
Da jeg startede op som selvstændig i sin tid ledte jeg efter god litteratur, der kunne være med til at kickstarte min forretning. “Den geniale iværksætter” boostede min forretning og fjernede min frygt omkring moms og regnskab.
Charlotte Lotus Sommer
Businessbooster.dk
Den Geniale Iværksætter ruster én til at træde ud i den store - og til tider forvirrende - iværksætterjungle. Den serverer tips og tricks om alt fra regnskaber til moms og udlæg, så alle kan være med! Bogen har været til stor hjælp og jeg kan kun anbefale at få den i bogreolen, hvis du skal godt igang med din egen virksomhed.
Trine Qvistgaard Hansen
Kreativ blogger hos Blog-land.dk
Trine Qvistgaard Hansen
Pernille Svensson
Jeg har lige læst Den geniale iværksætter med stor glæde. Tak for det klare sprog og uddelen af dine erfaringer. Jeg vil især komplementere dig for dine bonus-råd. Det kan spare læseren en masse andre bøger at du kort og koncist overleverede pointerne.
Pernille Svensson
Center for Potentialeudvikling, Founder/Catalyst, Cand.polit & ID-coach
I min ferie læste jeg bogen Den geniale iværksætter. Det er en super fed bog med masser af gode tips. Masser af fine argumenter, hvor jeg selv er godt inde i de fleste af tingene, så det er dejligt at høre de samme meninger fra en anden iværksætter! Jeg kan klart anbefale bogen til andre iværksættere, som søger inspiration.
Jannik Nordahl-Pedersen
Iværksætter
Jannik Nordahl-Pedersen
Kasper Rønnow Olsen
Da min Partner og jeg er ved at skabe et nyt online koncept i DK, havde jeg brug for viden omkring det at være iværksætter. Derfor gik jeg på biblioteket og fandt "Den geniale iværksætter" af Toke Kruse. Og jeg må sige at den sparker røv. Den er meget let læselig og pisse nem at forstå, der er ingen grund til at gøre det svære end det er, som jeg i øvrigt kun var nogle få timer om at læse, da jeg ikke kunne ligge den fra mig igen. Jeg er allerede blevet meget klogere, og kan varmt anbefale bogen til nye iværksættere, som jeg selv ønsker at opnå nogle mål, men har behov for nyttig viden til at nå dertil.
Kasper Rønnow Olsen
Kasper Rønnow Olsen - iværksætter og partner i Dytbyt.dk
Jeg er totalt i iværksætter-mode, og bruger meget tid på at læse artikler og bøger om emnet. Din bog var lige præcis den jeg manglede. Den er godt skrevet, og behandler aktuelle emner på en cool og forståelig måde. Og at den bekræftede mig i mange af mine tanker og valg er jo blot et plus.
Mads Elsøe
Iværksætter
Mads Elsøe
Michael Loft Mikkelsen
Jeg har læst din bog, og jeg må indrømme, at det er noget, at det mest brugbare jeg har læst meget meget længe. Alt er bare supergodt fortalt og forklaret. Lige til at gå til og besvarer så mange spørgsmål, man har som nystartet. Tusind tak for et super godt, brugervenligt og gennemgående genialt produkt. Billy's Billing. Jeg er selv helt ny iværksætter, og har ledt med lys og lygter efter lige netop det, du tilbyder, det siger jeg tak for!
Michael Loft Mikkelsen
Iværksætter
Det er en alt for nice bog, hvis du drømmer om at blive selvstændig, egentlig utroligt at Toke deler så meget ud af sine erfaringer med sine "måske" kommende konkurrenter. Ergo kun Toke kan skrive sådan en bog og tusind tak for at gøre det :-)
Sigge Hermann
Iværksætter
Sigge Hermann
Denis Lewinsky
I ”Den geniale iværksætter” tager Toke udgangspunkt i sine 10 års erfaringer som iværksætter. Den geniale iværksætter er en letlæst praktisk bog for dig, der gerne vil skabe din egen virksomhed og lige mangler lidt input til, hvordan du kommer i gang og hvad du skal gøre for at få succes.
Denis Lewinsky
Adm. direktør, Cand.merc.dat.
Jeg har lært mere om bogføring og regnskab ved at læse “Den geniale iværksætter” på 5 dage, end jeg har lært på de 5 år jeg har studeret økonomi på Copenhagen Business School. Bogen har for mig været praktisk anvendelig og har hjulpet mig med at få endnu mere succes med min virksomhed og få økonomisk overblik. En eye-opener af dimensioner!
Tobias Schelle
COO, Cand.merc. i Marketing & Finance
Tobias Schelle
Keld Jensen
Toke Kruse har skrevet en bog, som minder meget om ham selv. Ærlig, direkte, simpel og hurtig. Recepten er Tokes egen og medicinen tager han selv. Toke bliver sjældent akademisk eller litterær og for dem som kan lide det umiddelbare uden omsvøb, vil Tokes recept være succeskriteriet til at lykkes. Omvendt skal jeg bringe en advarsel. Er du ikke fuldt committet, har troen på dig selv og dit koncept, og er villig til at gå ”all in” for at lykkes, skal du ikke følges Tokes opskrift.
Keld Jensen
Adm. direktør & foredragsholder, MBA

Om forfatteren

Toke Kruse
Fotograf: Mark Knudsen

Toke Kruse

Toke Kruse har i en alder af 30 år allerede startet over 10 virksomheder med fokus på online-virksomheder, der skaber værdi for brugerne i form af sparet tid og penge.

I januar 2012 flyttede Toke Kruse til San Francisco permanent for at udfolde sine spidskompetencer og lancere Billy's Billing på det amerikanske marked.

Læs mere om Toke Kruse på LinkedIn eller hans blog tokekruse.com. Du er også velkommen til at skrive til Toke Kruse på toke@tokekruse.dk og følge ham på Facebook.

Toke Kruse i TV2

Toke Kruse i TV2

Toke Kruse var i TV2, fordi han kæmpede i mod de danske investorer. I dag bor han i San Francisco, hvor han driver den amerikanske afdeling af regnskabsprogrammet Billy's Billing fra.

Læs flere bøger af Toke Kruse

Læs flere bøger af Toke Kruse

Grandma's Secret Recipe

-bogen der får din virksomhed op på et højere niveau.

Slide Satisfaction

-hemmelighederne bag gode PowerPoint-præsentationer

Company to America

-gode råd hvis du vil flytte din virksomhed til USA

Share

Sign up for Billy's Billing

Try Billy's Billing free